Dit is dé perfecte work-out tegen de onderkin

11 januari, 2019 door Girlscene RSS 0

De onderkin, het zat er opeens en is niet meer weg te krijgen. Argh! Elke keer word je weer geconfronteerd met dat vervelende 'kwabje' onder je kin wanneer je (per ongeluk) de selfiecamera van je telefoon opent. Confronterend. Tijd om er iets aan te doen dus! Wij geven je vandaag tips om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van die onderkin.

1. Kauwgom kauwen
Kauwgom kauwen is niet alleen een fijne verfrissing na de lunch, maar schijnt dus ook nog een een super workout te zijn voor je kaak- en gezichtsspieren. Maak er daarom een gewoonte van om na de lunch een kauwgompje te nemen en zes vaarwel tegen die onderkin.

2. Kussen
Heeft de 'kauwgom-workout' niet genoeg effect om jouw onderkin weg te krijgen? Dan helpt de volgende oefening misschien wel, deze heeft effect op je kaak-, gezichts- en nekspieren. 

♥ Buig eerst je hoofd helemaal naar achteren, zodat je naar het plafond of de lucht kijkt.
♥ Tuit vervolgens je lippen, oftewel maak een duckface, alsof je iemand een kus geeft en houd je gezicht voor vijf seconden in deze positie.
♥ Herhaal dit tien tot vijftien keer.

3. Houding
Naast de verschillende oefeningen zoals hierboven is een goede houding ook erg belangrijk. Een goede houding zorgt er namelijk voor dat je onderkin veel minder opvalt. Zorg daarom altijd dat je recht op staat (en zit) en verdeel je gewicht over beide voeten en buig je knieën licht. Om de juiste houding van je kin te weten, maak je met je duim en wijsvinger een L, waarbij je wijsvinger onderaan je kin komt en je duim op je borst.

4. Leef gezond
Een oorzaak van je onderkin kan overgewicht zijn, wellicht helpt het dus om een paar kilo's kwijt te raken. Je hoeft niet gelijk drastisch te gaan sporten (hoewel een rondje hardlopen nooit verkeerd is), maar begin eens met een gezonder eetpatroon. Skip ongezonde snacks en vervang ze voor gezonde tussendoortjes en die onderkin is straks verleden tijd.

Lees ook: Deze gezonde snacks kun je binnen één minuut maken

5. Tools
Heb je alle trucs hierboven geprobeerd, maar zit die vervelende onderkin er nu nog steeds? Geen paniek, anno 2019 zijn er uiteraard ook genoeg tools op de markt die jouw onderkin als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Bekijk ze hieronder.

De Jawzrsize
De Jawzrsize heb je wellicht weleens op Facebook voorbij zien komen, want dit apparaatje ging natuurlijk volledig viral. De Jawzrsize train namelijk de spieren in je nek en gezicht en de resultaten liegen er niet om.

onderkin masker
AliExpress
| €1,83

Het masker
Vind je de Jawzrsize iets te prijzig? Dan hebben wij ook nog een goedkopere variant voor je gevonden, namelijk dit masker. We geven toe, het ziet er een beetje vreemd uit wanneer je dit masker voor het eerst op je gezicht aanbrengt, maar het schijnt echt te werken. 

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën