Dit is dus de juiste manier om een blokje Toblerone af te breken

12 oktober, 2017 door Girlscene RSS 0

Misschien ben je niet zo goed in het oplossen van een wiskundige formule of bel je nog altijd je vader om een IKEA-bouwpakket in elkaar te zetten. Maar een blokje Toblerone afbreken kun je toch wel?! Nou, niet dus. Er blijkt een speciale manier te zijn om een blokje Toblerone af te breken enne... wij deden het dus niet op deze manier. Hoe het dan wél moet, zie je in dit artikel. 

Een blokje Toblerone afbreken is geen rocket science. Maar nu blijkt er een manier te zijn waarop je de chocola hoort af te breken en eerlijk is eerlijk, wij hadden er geen weet van. Het is dus niet de bedoeling om het blokje naar rechts af te breken! Misschien heb je weleens gemerkt dat het op die manier niet heel soepel gaat. Dat is dus omdat er een juiste manier is om het blokje af te breken. Hoe? Dat zie je in de onderstaande video. 

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën