Dit is het geheim achter een stralende make-up look

12 augustus, 2017 door Girlscene RSS 0

Highlighter is een product dat je complete make-up look transformeert. Heb je weinig geslapen, kijk je een beetje duf uit je ogen, of mis je een healthy glow? Dan is highlighter je beste vriend. Nog niet iedereen gebruikt het product, maar geloof ons: na het zien van deze prachtige producten kan je niet meer zonder! #highlighteronfleek

Tegenwoordig wordt het label ‘highlighter’ bijna overal op geplakt. We zien het onder andere voorbij komen als blush, poeder, concealer en oogschaduw. Highlighter is er dan ook in allerlei verschillende soorten en maten, zowel als poeder én als crème. Dit maakt dat highlighter een super fijn product is voor iedereen om mee te werken.

Wat doet highlighter?

Highlighter is een poeder (of crème) met een glans. Highlighter is hét perfecte product om je make-up een natuurlijke glow te geven. Let wel op dat je een highlighter kiest die bij jouw huid past. Heb jij een wat vettere huid? Kies dan voor een poeder, deze blijft dan beter zitten. Juist een droge huid? Dan werkt een crème perfect. Ook is een crème perfect om onder je make-up aan te brengen voor een subtiele glow. Highlighter als poeder is de meest herkenbare vorm van highlighter.

Miss Sporty Instaglow, Sleek Cleopatra's Kiss

Gouden of zilveren ondertoon

Highlighter is er met een gouden of zilveren ondertoon. Waar jij voor gaat is deels persoonlijk, maar het heeft ook met je huidskleur te maken. Heb jij een getinte huid? Dan is een gouden highlighter vaak wat mooier. Het is een kwestie van uitproberen wat voor jou werkt. Test daarom altijd in de winkel de highlighter op je hand om de kleur te zien en om te kijken hoe gepigmenteerd de highlighter is.

Highlighter aanbrengen

Je kan highlighter aanbrengen met een kwast of met je vingers. Ook komen veel highlighters in stickvorm, wat het nog makkelijker maakt. Je kan elke kwast gebruiken om je highlighter aan te brengen. Gebruik een wat grote kwast voor je kin, of kies juist een klein kwastje voor je neus. Highlighter beperkt zich namelijk niet tot één plek. Breng het overal aan als je wil!

Neus

Door highlighter aan te brengen op je neusbrug lijkt je neus smaller. Dit is een trucje dat veel celebs toepassen.

Gezicht

Ga all out en pak een minder dekkende highlighter om je complete gezicht wat glans te geven. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld iets te veel matterende poeder hebt aangebracht.

Bovenlip

Je lippen voller laten lijken? Breng dan wat highlighter aan op je bovenlip (cupids bow). Je lippen lijken nu optisch voller.

Wenkbrauwen
De vorm van je wenkbrauwen komt mooier uit als je wat highlighter aanbrengt onder je wenkbrauwen. Zo springen ze er echt uit.

Kin
Ook je kin is een goede plek om highlighter aan te brengen.

Jukbeenderen

Dit is de plek waar het allemaal begon. Door boven op je wangen (jukbeenderen) highlighter aan te brengen krijg je een strakkere kaaklijn en ziet je gezicht er beter uit. Daarnaast zorgt het ervoor dat je er gezonder uitziet.


Miss Sporty Instaglow, Sleek Cleopatra's Kiss gecombineerd (foto gemaakt met lightbox)

Lees ook:

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën