Dit is ‘m dan: de videoclip van Fabiola Volkers – Alles Designer

15 maart, 2019 door Girlscene RSS 0

Deze dame is de laatste tijd niet meer uit de schijnwerpers te slaan. Ze gaat ook wel viraal, zoals ze zelf zegt. En hier is niks van gelogen. Van Instagram tot Facebook, overal zie je de blonde krullen van Fabiola Volkers. De Hollands Next Top Model en Temptation Island VIPS-deelneemster doet hard haar best om door te breken en vandaag is dan eindelijk haar videoclip ''Alles Designer'' online gekomen. De meningen zijn verdeeld, oordeel zelf...


Fabiola Volkers - Alles Designer

Fabiola Volkers heeft vandaag haar disstrack uitgebracht. En dit is niet zomaar een track, want ze pakt menig BN'er aan. Zo ''disst'' ze in haar nummer ''Alles Designer'' vlogger Vonneke Bonneke, mede Temptation Island-deelneemers DJ Kelly Ross, Rowena Baierl en Fabrizio Tzinaridis, Hollands Next Top Model-deelneemster Sanne de Kramer en Koen Kardashian. 

Koen Kardashian laat dan ook weten dat hij hier niet van gediend is. Hij laat dit weten met de volgende reactie onder de Instagram van Fabiola Volkers:
''Lieverd wij spreken duidelijk niet dezelfde taal. Een 'dis strack' staat niet in mijn woordenboek maar weet wel als het mij schaadt dat ik heel de grachtengordel optrommel aan advocaten en dan woon jij lieve Fabiola over 3 maanden in een kartonnen doos. Ik heb nog wel een paar van Hermès liggen. Mag je hebben. Bring it on''

Fabiola Volkers heeft de laatste tijd vaker in de spotlights gestaan, onder andere door verschillende video's op haar Instagram een van de bovenstaande beroemdheden dist. Een andere spraakmakende Instagramvideo was een video waarin Fabiola ging squatten op enorm hoge hakken. Nu vraag je je natuurlijk af wie al dit beeldmateriaal maakt. Wij zijn erachtergekomen wie dit doet, nieuwsgierig? Klik hier.

Dat Fabiola Volkers geen lieverdje is, is wel bekend. Ze heeft namelijk oud Tempation Island VIPS-deelneemster Rosanna Voorwald uitgedaagd voor Boxing Stars. Lees hier hoe dat tot stand kwam.

Beeld: YouTube

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën