Dit YouTube-koppel is tóch weer terug bij elkaar

12 oktober, 2017 door Girlscene RSS 0

Enzo en Dee, Gio en Juultje, Milan en Jill... er zijn de afgelopen maanden veel break-ups geweest in YouTube-land. Super jammer voor ons als kijkers, maar vooral voor de YouTubers in kwestie. Toch heeft een populair YouTube-koppel besloten om weer bij elkaar te komen. Ze kunnen niet zonder elkaar! En dat kondigen ze op déze manier aan. 

Verzoening

Gio en Juultje zetten eind juli een punt achter hun relatie, maar hebben de afgelopen maanden gemerkt dat ze niet zonder elkaar kunnen. De twee maken via een video bekend dat ze weer een setje zijn. "We zijn weer een stel," vertelt het verliefde koppel. 

Geen afstand

De afgelopen maanden zijn ze, ondanks de break-up, nooit écht uit elkaar geweest. "Er is de laatste tijd veel gebeurd. Het is inderdaad een tijdje uit geweest maar we konden geen afstand van elkaar nemen en bleven contact houden," geeft Gio toe. 

Vlogs

We zijn super blij dat Gio en Juultje weer bij elkaar zijn. Op de eerste plaats voor de YouTubers, maar we hopen ook dat ze weer leuke (reis)video's opnemen. Gio heeft in ieder geval beloofd dat 'zijn' Juultje gewoon weer terugkeert in de vlogs. Yay!

Beeld: Brunopres

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën