Dit zijn de leukste agenda’s voor dit schooljaar

13 augustus, 2019 door Girlscene RSS 0

De vakantie zit er alweer bijna op en het is weer bijna tijd om in de schoolbanken te kruipen. Of je nu heel veel zin in hebt of niet, het wordt toch tijd om je schoolbenodigdheden in te slaan. Heb je nog geen agenda gekocht? Wij zetten de leukste agenda's voor dit schooljaar voor je op een rij. Zo kan je heel gemakkelijk je huiswerk én dates met je vriendinnen opschrijven en niet vergeten. You rock this year!

Kom jij er op school altijd achter dat je huiswerk had moeten maken en vergeet je afspraken met je beste vriendinnen? Met een leuke schoolagenda niet meer! Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet, zodat jij helemaal ready bent voor dit schooljaar. 

Shop hier agenda's voor dit schooljaar:

 

 

Beeld: Unsplash

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën