Drie nieuwe HBO-series die je zeker moet hebben gezien

22 augustus, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

HBO heeft het zwaar te verduren met het blijvend populaire Netflix, maar ook met het aankomende Apple+ en Disney+. Zeker na Game of Thrones, dat toch een van de grootste abonneetrekkers ooit was, moet de Amerikaanse zender alle zeilen bijzetten. Er zijn nog niet echt heel grote nieuwe series opgestaan, maar dat wil niet zeggen dat er geen potentie is.

Euphoria

We doen Euphoria tekort door het een tienerdrama te noemen, maar het is wel een serie over tieners met daarin een heleboel drama. Dat drama is echter verpakt op zo’n manier dat het meer wegkijkt als een thriller. Er zitten ook niet allemaal van die typische tienerdrama-dingen in: niemand ligt veel te lang in coma, niemand gaat zomaar uit het niets dood en er wordt ook niet zweverig gedaan. Sterker nog, Euphoria is waarschijnlijk één van de meest down-to-earth series die we ooit zagen. Dat is best bijzonder voor een reeks die zo vol drugs zit. Veel credit geven we aan Zendaya, die bewijst de serie enorm goed te kunnen dragen als hoofdrolspeelster. Het is bovendien bijna knap hoe deze serie telkens weer nieuwe taboes weet aan te snijden en te doorbreken.

online adverteren www.zanox.nl

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën