Een smartphone met 21:9 scherm: dit zijn de voordelen

14 maart, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona toonde Sony haar nieuwe visie op de Xperia smartphones. Onder het motto, lang, langer, langst werden de Xperia 1, 10 en Xperia 10 Plus gepresenteerd. Smartphones die allemaal beschikken over een beeldscherm met een 21:9 beeldverhouding, vergelijkbaar met de beeldverhouding van een bioscoopscherm. Een voordeel van een beeldscherm met een dergelijke verhouding is natuurlijk dat het zorgt voor een betere entertainment ervaring, en daarnaast is het ook ideaal om 2 apps tegelijkertijd naast elkaar te gebruiken.

De Xperia 10 en 10 Plus beschikken over een slank randloos design met 21:9 Ultimate Wide Full HD+ scherm. En hebben een multi-window User Interface gecombineerd met een 6.0” inch scherm van de Xperia 10 bij KPN en het 6.5” inch scherm van de 10 Plus.

De Xperia 1 is het paradepaardje met een 21:9 CinemaWide™ 6.5” 4K HDR OLED scherm. Deze biedt hetzelfde cinematografische aspect ratio en kleurenpalet waarin de films gemaakt zijn.

Films en series kijken in 21:9

Het moge duidelijk zijn dat het mobiel consumeren van content de afgelopen jaren een enorme sprong heeft gemaakt. Alles wat jij thuis op televisie ziet kan je evengoed op je mobiel kijken. Van YouTube, tot Netflix en Film1. En omdat het mobiel gebruik nog altijd blijft toenemen, zeker onder jongeren, is het een logische stap van Sony om ook het scherm op dit gebruik aan te passen. Met een 21:9 beeldverhouding zie jij voortaan al je favoriete films, series, video’s of andere live-uitzendingen op een zo goed mogelijke manier. In sommige gevallen zelfs op de manier zoals het is bedoeld door de regisseur tijdens de opnames van een film.

sony-21-9
21:9 op je smartphone.
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën