Er bestaan nu M&M’s paaseieren (en ze liggen al in de winkels!)

11 februari, 2019 door Girlscene RSS 0

Het duurt nog even voordat het Pasen is, maar zoals altijd liggen er rond deze tijd alweer paaseieren in de supermarkten en dat vinden wij natuurlijk he-le-maal niet erg. Dit jaar gaan wij alleen niet voor de standaard melk, wit en puur, want M&M's breng speciale paaseieren naar onze supermarkt en deze zien er goddelijk uit.

M&M's paaseieren
Als je in de supermarkt rondstruint dan is het je vast al wel op gevallen dat de paaseieren alweer in de winkels liggen. Joepie! Hoewel het nog even duurt voordat het Pasen is, mogen we natuurlijk wel alvast paaseieren eten. Op de Girlscene-redactie gingen we ook op jacht naar de paaseieren en kwamen we een bijzondere variant tegen, namelijk M&M's paaseieren. Geloof ons, deze wil je proeven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE BEST CALORIES 🍭🍫 (@thebestcalories) op

De paasieren van M&M's zjin pastelkleurig, hoe leuk! Loopt het water je al in de mond? Neem dan gauw een sprintje naar de supermarkt, want je scoort al een zakje voor €2,99 of shop ze hier.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën