Er bestaat nu Coca-Cola Slushie

16 april, 2018 door Girlscene RSS 0

Cola is fantastisch. De perfecte dorstlesser op een zomerse dag, het perfecte anti-katermiddel, eigenlijk gewoon perfect voor elk moment. Ben jij ook zo dol op dit zwarte goedje? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er bestaat namelijk nu Coca-Cola slushie, dit wordt hét drankje van deze zomer als je het ons vraagt.

Een lekker koud colaatje met een citroentje op het terras is al genieten als je het ons vraagt, maar nu komt Coca-Cola met iets nieuws namelijk Coca-Cola slushie. Je weet wel, net als die gekleurde slush die je vroeger altijd wilde in een pretpark, maar dan nóg beter.

coca cola slushie

Coca-Cola lemon
In verschillende landen werd al een tijdje geleden Coca-Cola Lemon geïntroduceerd, maar niet overal hartelijk ontvangen, maar nu is deze variant omgetoverd in een slush-variant. Dit drankje klinkt perfect voor deze zomer (en deze week ;-)).

Bron: Pretty52

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën