F1 2019: een sublieme en levensechte racesimulatie

15 juli, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

"Dit is zonder twijfel de best uitziende en meest realistische Formula 1 game ooit. En bijkomend voordeel, je hoeft geen Max Verstappen te zijn om de game goed te kunnen spelen."

F1 2019

Formule 1 fans mogen blij zijn dat F1 2019 nu al (sinds 28 juni) beschikbaar is, terwijl er nog een race of 12 (Silverstone van gisteren 14 juli even niet meegerekend) gereden moet worden. Voorheen kwamen de F1 games vaak uit aan richting het einde van het betreffende seizoen. Het is nu twee maanden eerder dan de vorige edities.

Het is alweer meer dan een decennium geleden dat Codemasters begon met het maken van een racegame van de koningsklasse van de autosport. Iets dat ze inmiddels geperfectioneerd hebben. Evenals Fifa is ook F1 een jaarlijks terugkerend spel. En met iedere nieuwe versie brengt uiteraard weer de nodige verbeteringen en nieuwe elementen met zich mee. Dat is ook dit jaar niet anders.

Nieuwe toevoegingen

Met de nieuwste editie van de Codemasters F1 game hebben spelers de beschikking over de nieuwste toevoegingen zoals: het 2018 FIA Formula 2 Championship, een nieuwe Career Mode met driver transfers en klassieke racebolides waaronder: de Lotus 72D uit 1972, de McLaren MP4/4 uit 1988, en de Red Bull RB6 uit 2010. De meer competitieve gamers kunnen hun hart ophalen met de integratie van de F1 New Balance Esports Series in de game.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën