Flevoland hoort uitslag verkiezingen

16 april, 2019 door ANP 0

Bijna een maand na de verkiezingen horen de inwoners van Flevoland dinsdag eindelijk hoe hun Provinciale Staten er de komende vier jaar uitzien. Afgelopen donderdag en vrijdag zijn meer dan 160.000 stemmen opnieuw geteld, een voor een, met de hand.

Het CDA had gevraagd om de hertelling en kreeg steun van een meerderheid van de Provinciale Staten. Het gaat namelijk om de laatste restzetel. Tijdens de tellingen leek het erop dat het CDA die zou krijgen, maar uiteindelijk ging de zetel toch naar DENK, met een paar stemmen verschil. DENK kwam daardoor alsnog in de Staten, met één zetel. Het CDA kreeg niet vier zetels, maar drie.

De nieuwe Statenleden worden woensdag geïnstalleerd. Op 27 mei stemmen ze mee voor de Eerste Kamer.

Het bericht Flevoland hoort uitslag verkiezingen verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën