Food lovers opgelet! HEMA lanceert kerstballen speciaal voor jullie

8 november, 2019 door Girlscene RSS 0

Het is november en dat betekent dat we officieel de kerstmuziek weer op mogen zetten. Joehoe! Met de kerstboom moeten we helaas nog even wachten, maar dat betekent niet dat we alvast inspiratie op mogen doen. HEMA heeft namelijk dit jaar geweldige versiering voor in de kerstboom en wij gaan inslaan.

HEMA kerstballen

''All I want for Christmas, is....... kerstballen van HEMA!'' Je gaat ze namelijk geweldig vinden. HEMA lanceert dit jaar prachtige kerstballen. Niet zomaar rode, groene en een paar met glitters. Nee, dit jaar in de vorm van een hotdog, een tompouce, een croissant of wat dacht je van een stroopwafel of een hamburger? Er zitten prachtige exemplaren tussen voor een mega originele kerstboom. Je scoort ze dus al vanaf €2. Klik hier of op de items om te shoppen!

hema burger kerstbalhema rookworst kerstbal

kerstbal friet hema

kerstbal tompouce hema

hema hotdog kerstbal

hema stroopwafel kerstbal

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën