Gamecowboys podcast: Drie armchair gamedesigners (en El Drijver)

13 maart, 2018 door Marnix Suilen 0

Deze week hebben we het over het maken van games. Want ze spelen is natuurlijk leuk, maar die games moeten wel ergens vandaan komen. El Drijver van Firi Games (Phoenix 2) kan ons daar gelukkig meer over vertellen. Daarnaast natuurlijk zoals altijd wat we gespeeld hebben (de Burnout Paradise remaster en de bonus episode van Life is Strange) en het nieuws met alle aankondigingen van de afgelopen week.

Abonneer

Geen zin om hier te luisteren? Abonneer je dan op onze podcast feed of download de podcast en dan ben je elke week opnieuw als eerste aan de beurt op het apparaat van jouw keuze. Vraag? Opmerking? Mail ons dan, of laat hieronder een reactie achter. We doen er wat mee, beloofd.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën