Gedumpt? Je kunt nu schoenzooltjes bestellen met het gezicht van je ex

13 februari, 2018 door Girlscene RSS 0

Trouble in Paradise omdat je vriendje je één week voor Valentijnsdag gedumpt heeft? Of ben je erachter gekomen dat je lief is vreemdgegaan? No worries, wij hebben de meest hilarische oplossing ooit gevonden waardoor je binnen no time over je ex heen bent. Via deze website kun je namelijk schoenzolen bestellen met de foto van je ex. Zo kan hij of zijn nooit meer over je heenlopen...

Schoenzool met foto
Voor Valentijnsdag 2018 komt website Bompass & Parr met een hilarische actie voor alle single ladies die gedumpt zijn door hun vriendje. Op de site zijn namelijk schoenzooltjes te bestellen, alleen niet zoals we kennen... Je kan namelijk je eigen zool personaliseren met een foto van je ex. Leg de zooltjes bijvoorbeeld in je sportschoenen voor extra motivatie of draag ze elke dag zodat je constant op zijn gezicht kan stampen.

Wil jij ook een paar van deze geweldige zooltjes? Stuur dan je gegevens en een foto van je ex naar Bompass & Parr met de reden waarom jullie relatie uitging. Ook handig om even je schoenmaat door te geven. ;-)

De zooltjes zijn een geweldig cadeau voor een vriendin die net gedumpt is, maar let op: je hebt nog tot Valentijnsdag om ze te bestellen!

Bron: Metro, Bompass & Parr | Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën