Google Home luistert steeds beter

13 juni, 2018 door Redactie Dutchcowboys 0

Google Home is een spraakgestuurde slimme speaker, waaraan je jouw vragen kunt stellen. Wat voor weer wordt het? Welke afspraken heb ik vandaag? Op dit soort vragen geeft Google Home je zo antwoord. Je kunt zelfs een inpaklijst vragen aan de speaker, in samenwerking met KLM. Digitale gadgets vragen natuurlijk steeds om uitbreidingen en vernieuwingen. Ook Google Home wordt steeds slimmer. Wat kan deze vriendelijke speaker nu nog meer?

Het komt erop neer dat je steeds iets minder moeite hoeft te doen om je vragen te stellen aan Google Home. Je kunt nu tot drie vragen bundelen in slechts één command. In plaats van drie losse vragen te stellen over het weer, het afspelen van muziek en de huidige verkeerssituatie naar je werk, hoef je slechts "OK Google" of "HEY Google" te zeggen.

Een andere handige update is dat je niet meer altijd in volledige zinnen hoeft te spreken tegen Google Home. Zo kun je in plaats van "Wat is het weer in Parijs en wat is het weer in New York" vragen: "Wat is het weer in Parijs en New York?

Dit scheelt natuurlijk slechts een paar seconden, maar het maakt de interactie wel natuurlijker. Zo is de digitale assistent minder een voorgeprogrammeerde computer en meer een echte assistent.

[Afbeelding © Google]

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën