Handbalster Dulfer verlaat Kopenhagen

12 februari, 2019 door ANP 0

Handbalster Kelly Dulfer vertrekt na dit seizoen bij de Deense topclub Kopenhagen. De 24-jarige Schiedamse wil dichter bij huis gaan spelen. ,,Ik heb hier twee mooie jaren gehad, maar ik mis mijn familie”, zegt de international van Oranje op de website van de Deense kampioen.

De Zuid-Hollandse speelde eerder voor Quintus en Dalfsen. Tussen 2015 en 2017 kwam Dulfer uit voor de Duitse club VfL Oldenburg.

Dulfer werd afgelopen jaar op het EK in Frankrijk gekozen tot beste verdedigster. Ze speelde een opvallende rol bij Oranje. Dulfer werd kort voor het toernooi getransformeerd tot cirkelspeelster, een noodgreep door het wegvallen van de geblesseerde Danick Snelder. Ze overtuigde op die positie met zeventien doelpunten en was ook een betrouwbare kracht in de dekking. Dulfer pakte met de Nederlandse handbalsters brons, na zilver op het WK 2015 en EK 2016 en brons op het WK 2017.

Het bericht Handbalster Dulfer verlaat Kopenhagen verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën