Handig! Nieuwe IKEA-app laat je inrichten in augmented reality

13 september, 2017 door Nichal Joosse 0

Dat is nou eens een hele handige applicatie van Augmented Reality, oftewel AR. IKEA heeft met de Place iPhone-app een vaak nijpend probleem opgelost voor mensen die in de markt zijn voor een nieuw meubelstuk: de twijfel of het wel leuk zal staan of zal passen (letterlijk of figuurlijk) binnen de kamer.

Je kent het wel: superleuke bank gezien, of een mooie tafel, maar niet zeker weten of het past. Kun je eerst weer je kamer meten (want het blaadje waar je de laatste keer de maten op hebt geschreven om te bewaren voor deze gelegenheid is ook kwijt) en dan maar hopen dat de centimeters matchen met de realiteit.

Met Place is dat allemaal niet meer nodig: de app laat je een meubelstuk uitkiezen en door gebruik te maken van ARKit van Apple (sorry, Android-gebruikers) wordt het precies op schaal in je kamer gezet, zodat je meteen kunt kijken hoe het staat en of je genoeg ruimte hebt.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën