Hands on met Destiny 2: vertrouwd veelbelovend

19 mei, 2017 door Nichal Joosse 0

Destiny 2 moet in alle opzichten een nieuw begin zijn. Nieuwe spelers, terugkerende Guardians, zelfs ontwikkelaar Bungie zelf krijgt een verse start. Alles wat je in de eerste Destiny hebt gedaan telt niet meer. Dat wil echter niet zeggen dat deel twee helemaal anders is. De dingen die goed waren aan het schietspel zijn niet aangetast, zo veel is wel duidelijk na het spelen van een dwarsdoorsnede ervan op het onthullingsevenement in Los Angeles. Als je trouwens hella into Destiny bent komt er meer, veel meer, in onze podcast van deze week.

Ik heb even een momentje gehad tijdens die eerste verhaalmissie die je misschien tijdens de livestream hebt gezien en die we aldaar mochten spelen. De Tower, mijn Tower, in vuur en vlam, met de mensen die me altijd hebben verteld wat er moest gebeuren in paniek. Daar gaat mijn veilige haven. Daar gaat mijn met moeite bij elkaar gesprokkelde loot. Ik wist wel dat dit ging gebeuren, maar om het zelf te spelen doet iets met je. Gelukkig is sweeperbot ongedeerd. Maar de Speaker is verdwenen, en wij Guardians moeten er ook van door.

This place ain’t safe no more.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën