Harden houdt opmerkelijke scorereeks in stand

12 februari, 2019 door ANP 0

Basketballer James Harden van Houston Rockets heeft zijn opmerkelijke reeks van wedstrijden met 30 punten of meer opgevoerd naar dertig. Hij maakte er 31 in het duel met Dallas Mavericks en droeg daarmee bij aan de zege van 120-104.

Harden had wel een moeilijke avond. De superster van de Rockets had last van een schouderblessure en het scoren viel hem beduidend minder makkelijk dan in andere wedstrijden. Met minder dan 3 minuten op de klok stonden ‘pas’ 20 punten achter zijn naam. Harden pepte zich op voor een slotoffensief en met een rake 3-punter in de laatste minuut tilde hij zijn score nog net boven de 30 uit.

Paul George was de grote uitblinker bij Oklahoma City Thunder, dat met 120-111 won van Portland Trail Blazers. Hij noteerde niet alleen 47 punten, maar ook nog eens 12 rebounds en 10 assists.

Het bericht Harden houdt opmerkelijke scorereeks in stand verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën