Heb je deze nieuwe functies in Google Maps al ontdekt?

13 augustus, 2019 door Irene Boskma 0

Google Maps komt met steeds meer handige en toffe functies. Behalve als navigatiesysteem kun je het nu ook gebruiken om steden en landen te ontdekken. De nieuwe functie Live View bijvoorbeeld, die werkt met augmented reality (AR). En heb je een reis geboekt? Dan zie je in Maps nu alle boekingen van vluchten en hotels. Voor Android-apparaten komt daarnaast nog een nieuwe tijdlijn beschikbaar, die je een samenvatting geeft van je reis en het mogelijk maakt om plekken met vrienden te delen.

Live View op Google Maps

Gebruik je op vakantie graag Google Maps om je weg te vinden tijdens het lopen? Dan is de kans groot dat je Live View gaat gebruiken. Iedereen die Maps weleens gebruikt tijdens het wandelen, weet dat het vaak onduidelijk is in welke richting je route start. Met de nieuwe functie Live View kun je dankzij augmented reality de goede wandelrichting zien. Op je scherm zie je de omgeving om je heen en daar 'projecteert' Live View pijlen en richtingaanwijzers overheen. Klinkt als een handige functie! Bekijk in de tweet hieronder hoe dit eruit ziet als je door Parijs navigeert.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën