Heb jij de verstopte 8-bit tennisgame van Google gevonden?

15 juli, 2019 door Laura Jenny 0

Wimbledon zit er weer op. Het tennisevenement dat twee weken duurt is gewonnen door Djokovic. Wil jij even in zijn tennisschoenen staan, dan kan dat. Google heeft een tribute-game gemaakt om het sportevent te vieren. Hij zit alleen goed verstopt…

Wimbledon Scores

De 8-bitgame is niet heel makkelijk te vinden voor ons Nederlanders, maar het is wel de moeite waard dus let op: open een incognitoscherm in Chrome. Ga naar Google.com en zoek op ‘Wimbledon Scores’. Zorg dat je wel in het Engels zoekt, want alleen dan verschijnt het Paarse Google-informatieblok met daarin de scores. Zet je muis ergens tussen Men’s Singles en Women’s Singles, klik en sleep naar links. Je ziet dan een klein geelgroen tennisballetje verschijnen. Klik daarop, en je kunt los.

Wat je te zien krijgt is een heel retro game met daarin een tennisbaan, twee beesten in tennistenue en natuurlijk een bal, waarbij het niet de bedoeling is om zo hard mogelijk te slaan of forehand en backhand te gebruiken, maar gewoon op tijd genoeg bij de bal aan te komen. Rennen dus! De beesten zien er erg koddig uit in deze grappige easter egg van Google. Maar, die koddigheid is slechts een masker: erachter houdt zich een keiharde professional schuil.

wimbledon-easter-egg
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën