Het First Dates Hotel komt naar Nederland

4 december, 2018 door Girlscene RSS 0

We genieten dagelijks van de meest gênante en hilarische scènes tijdens First Dates. Helaas aan alles komt een eind. Het einde van het seizoen First Dates nadert en wij vragen ons af wat we nu moeten kijken op onze vrije avond? Goed nieuws, want First Dates Hotel komt dus naar Nederland. (Psssst: ze zoeken nog kandidaten)

First Dates Hotel komt naar Nederland
Toen First Dates naar Nederland kwam waren wij als een kind zo blij. We zitten daarom nu dagelijks voor de buis voor onze portie awkwardness tijdens First Dates. Hoewel het einde van het seizoen nadert, betekent dit niet het einde van First Dates Nederland. In tegenstelling juist, First Dates Hotel komt namelijk ook naar Nederland. Joehoe!

First Dates Hotel
De naam zegt het misschien al, bij First Dates Hotel gaan koppels op date. Is het een succes? Dan brengen ze de nacht met elkaar door en gaan de dag erna weer op date. Dat wordt smullen! Geef nu je eeuwige single vriendin/moeder/oma of jezelf hier op. 

Nog even de meest gênante en hilarische moment van vorige week First Dates checken? Dat doe je hier

.

 

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën