Het gerucht klopte: Samsung Galaxy A9 heeft vier camera’s

11 oktober, 2018 door Nichal Joosse 0

Tja, we zagen het natuurlijk wel aankomen, maar het is wel zo prettig om zeker te weten hoe het zit met de smartphone met vier camera's van Samsung. De Galaxy A9 is vandaag officieel gepresenteerd en die heeft inderdaad zoals verwacht vier camera's op een rijtje aan de zijkant van de telefoon zitten. Het toestel gaat verkocht worden voor 600 euro, wat relatief veel is voor de doorgaans flink goedkopere A-lijn van Samsung.

De camera's hebben allemaal een aparte functie. De primaire camera is 24 MP met f/1.7 diafragma en daarnaast is er een 10 MP telelens die twee keer optische zoom heeft, een 8 MP groothoeklens en een 5 MP portretlens die gemaakt is om scherpte/diepte te creëren.

De investering waard?

Voor de 600 euro die je betaalt voor het toestel krijg je naast de vier camera's wel 'slechts' typische mid-range specificaties: Snapdragon 660 processor, 6 GB RAM, 128 GB opslag, 3800 mAh batterij, een SD-kaart slot en een koptelefoon-aansluiting. Dan is de camera de enige spannende functie die het toestel heeft en dan is het nog maar de vraag of het genoeg is. De goedkopere A7 moet het dan wel met een camera minder doen, maar die kost dan ook maar 350 euro.

Zonder de camera's allemaal gebruikt te hebben is het moeilijk om te zeggen of ze de hoge(re) prijs van het toestel rechtvaardigen. Samsung heeft historisch gezien wel hele goede camera's in haar Galaxy-lineup gehad en we verwachten dat het bij deze A-serie niet anders gaat zijn. Ze zijn natuurlijk wel ook niet de enige die met meerdere camera's op hun toestellen bezig zijn, dus het is nog even afwachten hoe lang de A9 uniek gaat blijven. Wellicht is er al een concurrent met net zo veel camera's voor het einde van de maand.

[Afbeeldingen © Samsung]

Samsung_Galaxy_A7_A9
Samsung Galaxy A7 en Galaxy A9
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën