Het nieuwe ontwerp van Snapchat bevalt gebruikers *echt* niet

13 februari, 2018 door Nichal Joosse 0

Als iets dat je al lang gebruikt ineens een andere interface krijgt is dat altijd even wennen, en er zullen altijd mensen zijn die maar niet kunnen wennen aan het nieuwe status quo. Toen Snapchat een redesign uitrolde en er veel geklaagd werd op social media kon je dat opschrijven bij die tendens, maar inmiddels is wel duidelijk dat het echt niet goed is gevallen.

Een petitie op change.org, ook zo'n typisch zinloze actie die meestal door gekkies wordt opgezet, is verrassend genoeg al bijna door 700.000 mensen getekend. Dat is geen verwaarloosbaar gedeelte van de Snapchat-gebruikers, dus je zou zeggen dat Snap wel oplet en wellicht iets gaat doen met de feedback, maar in een statement naar The Guardian laten ze weten dat het "inderdaad altijd even duurt voordat mensen gewend zijn aan een nieuwe update maar er uiteindelijk van zullen genieten."

snapchat-petitie
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën