Het spel ‘The Sims’ voegt periode van zwangerschap toe aan het spel

11 juli, 2018 door Redactie Dutchcowboys 0

The Sims is al sinds het jaar 2000 een immens groot succes. Een digitaal speelhuis waar mensen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Het spel is niet ingewikkeld, ook voor niet- gamers is het goed te begrijpen. Dit is waarschijnlijk ook een van de reden dat The Sims wereldwijd nog steeds populair is.

Zwangerschap in The Sims

Toch miste er nog iets volgens de gebruikers. De mobiele versie, Sims FreePlay, heeft daar gehoor aan gegeven. Karakters in The Sims kunnen nu zwanger worden en deze zwangerschap, met alles wat erbij komt kijken, wordt ook nagebootst in het spel. Een baby in The Sims is niet nieuw, want dit kon voorheen ook al, als de gebruiker trouwde met de Sims-partner. Dan kwam er na een tijdje ineens een baby in het beeldscherm en dat was het dan.

Gebruikers wilden al lange tijd dat ook de zwangerschap zelf te volgen is in het spel. In eerste instantie gaf de studio daar niets om. Dit is een grote taak, waarbij het spel omgebouwd moet worden. Toch gaven de gebruikers niet op en ze bleven erom vragen. De developers zijn in de loop der jaren steeds beter geworden en hebben zich erg ontwikkeld. Dit jaar vinden ze dat ze er klaar voor zijn om de uitdaging aan te gaan. Bovendien kregen de developers ook kinderen, waardoor het meer ging leven bij ze.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën