High Rollerz: de jiu-jitsuwedstrijd voor wietrokende vechtersbazen

2 maart, 2019 door VICE Redactie 0

Als je op de hoogte wil blijven van onze beste stukken zonder je suf te scrollen, schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Het debat over wietgebruik en sport is niets nieuws. In de Amerikaanse MMA-wereld testen veel vechters die tijdens de competities niet blowen, toch positief, omdat wiet een drug is die lang in je systeem blijft. Door die strikte drugsregels hebben er al verschillende MMA supersterren positief getest op cannabis, zoals Nick Diaz. Het gevolg? Boetes en zelfs schorsingen.

Als tegenbeweging tegen de strenge regels, besloten Matt Staudt en Big Lonn Howard High Rollerz op te richten, een jiu-jitsuwedstrijd waar alle deelnemers - waaronder heel wat toppers - verplicht wiet roken voor hun gevecht. De sterkste stoner gaat bovendien naar huis met bijna een halve kilo wiet.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën