Intertoys wil dit jaar nog winstgevend zijn

21 mei, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Het is inderdaad nog maar een paar maanden geleden dat winkelketen Intertoys failliet werd verklaard. En klanten vervolgens massaal wél kwamen shoppen om snel hun cadeaukaarten uit te geven. Waarover dan weer slaande ruzie werd gemaakt in winkels. Na alle ophef en de overname door de Portugese investeringsmaatschappij Green Swan, zit de winkelketen nu al snel weer in een positievere flow.

De nieuwe eigenaar maakte na de overname bekend dat de focus van Intertoys verlegd gaat worden. Sowieso verschuift de focus meer naar online, wat de speelgoedwinkel natuurlijk veel eerder had moeten doen. Maar het roer moet volledig om, zodat de keten al heel snel weer winstgevend wordt. Als het aan Intertoys-topman Roland Armbruster ligt, zelfs al dit jaar, zo vertelde hij in een interview met RetailTrends.

Het bedrijf vertelde eerder al dat het meer wil gaan doen in de organisatie van kinderfeestjes. En als we het laatste bericht van Intertoys op Facebook lezen, kunnen de plannen nu inmiddels zomaar eens wat verder zijn gevorderd. Of hint de keten op een 'feestweek' die eraan zit te komen?

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën