iPhone batterij al te bestellen voor 30 euro, als je geduld hebt

12 januari, 2018 door Nichal Joosse 0

Apple heeft nogal wat batterijen te vervangen voor alle iPhones na de 6. Nu dat door iedereen gretig gebruik wordt gemaakt van de fijne prijs (30 euro) om je batterij te laten vervangen in de nasleep van Batterygate zijn de batterijen voor sommige types iPhone (specifiek de 6 Plus) niet aan te slepen.

Los daarvan is nog de vraag hoe gemakkelijk dat eigenlijk gaat. Nu heb ik zelf nog een iPhone 6 met een slechte batterij (niet raar, na 3 jaar intensief gebruik) en die wilde ik ook wel vervangen hebben. Even contact opnemen met Apple Support dus.

Via de Apple support site hoef je maar even te zoeken op batterij en dan kom je zo bij de vervangingspagina. Inloggen, telefoon uitkiezen (dat scheelt weer met IMEI-nummers opschrijven) en een chat aanvragen. Vraag nummer één: kan ik mijn batterij al laten vervangen voor de nieuwe prijs?

apple-support
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën