Je kunt je telefoon niet negeren omdat je brein je tegenwerkt

13 maart, 2018 door Nichal Joosse 0

Dat het gebeurt weten we al een tijdje. We kunnen niet van onze smartphones afblijven. We zijn verslaafd aan wat we er mee kunnenmaar mogen het nog niet zo noemen. Sociale normen vervagen. Niemand praat nog met elkaar en als ze het al doen is het maar half luisterend. Als je het zo bij elkaar neemt is de smartphone een plaag voor de samenleving.

Misschien wil je wel niet meer zo vasthangen aan die verdomde rechthoek in je zak. Wil je wat meer bezig zijn met het hier en nu. Maar zelfs dat is niet makkelijk, want zoals de NOS nog maar eens heel gaaf heeft aangegeven met hun digitale project (serieus, kijk even, is mooi gedaan) word je tegengewerkt door je eigen brein.

AdobeStock_88475836
Dit moet je niet willen. foto: Ana Blazic Pavlovic - Adobe Stock
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën