Je kunt nu een workshop twerken boeken samen met je vriendinnen

11 juli, 2019 door Girlscene RSS 0

Ben jij met je vriendinnen tijdens het uitgaan altijd op de dansvloer te vinden? Ga jij helemaal los op de beats en schud jij het liefst de hele dag met je billen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor een workshop twerken. Goed nieuws, want hier kun jij dit dus echt volgen samen met je vriendinnen.

Workshop twerken
Het is een hele kunst: twerken, de dans waarbij het draait om het shaken, draaien of trillen met je billen. Maar wist je dat het ook nog eens een héle goede workout is? Je werkt aan je conditie én bouwt spieren op.. Hallelujah! Wij hebben onze nieuwe favoriete sport gevonden. Goed nieuws, want je kunt nu een workshop twerken volgen. Dus trommel je vriendinnen op en ga 25 augustus naar Tilburg, want hier moet je bij zijn. Scroll door voor alle info.

via GIPHY

Workshop twerken info:
Datum: zondag 25 augustus 2019
Tijd: 13.00-14.30 uur
Docente: Josephine
Prijs: €22,50 euro voor leden, €25 voor niet-leden

Daarnaast is het belangrijk om sneakers te dragen, kniebeschermers en een korte broek of legging waarin je billen natuurlijk mooi uitkomen. Have fun & shake it baby!

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën