Je Pokémon Go-avonturen op Apple Watch zijn binnenkort voorbij

12 juni, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Kun je er enorm van genieten om een Psyduck of een Golbat op je Apple Watch te zien? Als je een groot fan bent van Pokémon Go, dan is dat ongetwijfeld het geval. Handig dat het mogelijk is om te zien welke mooie vangsten er in de buurt zijn, maar daar komt helaas een einde aan. Per 1 juli is het niet langer mogelijk om Pokémon Go te spelen op je Apple Watch.

Je kon op je Apple Watch niet de volledige game spelen, maar je kon wel spullen ophalen bij een Pokéstop en zien hoeveel stappen je nog moest zetten om een ei te laten uitkomen. Je zag bovendien wanneer er een Pokémon in de buurt was, zodat je die vervolgens met je telefoon kon proberen te vangen. Het was dus niet zozeer zo dat je het spel speelde op je Apple Watch, je gebruikte deze vooral om informatie te krijgen over het spel.

Adventure Sync is de boosdoener

De reden dat Niantic met Pokémon Go op Apple Watch stopt, komt waarschijnlijk omdat er nu Adventure Sync is toegevoegd. Hiermee worden stappen gemeten op de achtergrond, waardoor je niet meer twee toestellen hoeft te gebruiken. Niantic richt zich liever helemaal op die Adventure Sync-functie, dan ook die koppeling tussen Apple’s slimme horloge en iPhone.

De ontwikkelaar stopt de ondersteuning van de app op Apple Watch, maar niet op iPhone, dus daar kun je doorspelen. Het is opmerkelijk dat de ontwikkelaar de koppeling tussen iPhone en Apple Watch niet langer ondersteund: in 2016 kreeg de optie zelfs aandacht tijdens de presentatie van Apple.

Geen koppeling meer

Dus, wat zal je merken op 1 juli? Je Apple Watch kan dan geen contact meer maken met de Pokémon Go-app op je telefoon. Daar valt niet echt omheen te werken, dus je zal je avonturen met kleine monsters moeten bewaren voor je smartphone.

Ondertussen is Niantic ook bezig met het ontwikkelen van een opvolger voor Pokémon Go. Het is eenzelfde soort game, maar dan in het universum van Harry Potter, met uiteraard hier en daar aanpassingen. Daar lees je hier alles over.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën