Kijktip: Demi Lovato’s ‘Simply Complicated’ documentaire nu te zien

18 oktober, 2017 door Girlscene RSS 0

Demi fans opgelet: De cool for the summer zangeres heeft zojuist een documentaire gelanceerd en je kunt hem nú al online bekijken! In de documentaire ‘Simply Complicated’ bespreekt Demi onder andere haar heftige verleden, haar liefdesleven en de gedachten achter haar laatste album. Lees snel verder voor meer scoops over de documentaire.

Simply Complicated

In de documentaire volgen we Demi en wordt haar heftige verleden vol met persoonlijke hoogte- en dieptepunten besproken. Demi schrikt nergens meer voor terug en geeft een exclusief kijkje in haar privéleven aan de hand van verschillende interviews met Nick Jonas, haar manager Phil McIntyre en vrienden. Ook bespreekt ze haar eerdere depressie en eetstoornis.

We zien Demi in de documentaire niet als ‘de ster’, maar als persoon. Zo spreek ze voor het eerste uitgebreid over haar relatie met Wilmer Valderrama die afgelopen jaar ten einde liep. Ook heeft ze het over normale dingen zoals een huis kopen, en daten via een app. Lovato geeft zelfs aan dat ze weer klaar is om te daten en openstaat voor zowel mannen als vrouwen…

Heftig verleden

Demi is nu zo’n vijf jaar clean en ze doet het beter dan ooit. Toch heeft de documentaire en het nieuwe album, Tell Me You Love Me, als inspiratie de misstappen die Demi in haar carrière heeft begaan. Volgens haar is het niet iets om je voor te schamen en is het essentieel voor haar muziek en relatie met haar fans.

“Ik weet wat muziek kan doen voor je, ik weet wat muziek emotioneel voor iemand kan doen omdat ik het zelf meegemaakt heb. Ik wilde dit creëren voor andere mensen. Er is niets mooiers in mijn ogen dan mensen samenbrengen met muziek”.

Bekijk de complete documentaire hieronder:

Bron: Billboard | Beeld: GettyImages

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën