Komt deze bizarre smartphone van Essential echt op de markt?

9 oktober, 2019 door Irene Boskma 0

De bedenker van Android, Andy Rubin, heeft op Twitter foto's gedeeld van de nieuwe smartphones van Essential. En die telefoon ziet er, op z'n zachtst gezegd, nogal bizar uit. Het is een langwerpig en dun toestel, die de naam Project Gem heeft gekregen.

We vragen ons af of het apparaat überhaupt past in de gemiddelde broekzak of tas. Praktisch is het ontwerp wat dat betreft absoluut niet. En hoe kun je op een prettige manier een tekst typen op zo'n smal apparaat?

Project Gem is 'something different'

Het internet gaat nogal los op het vreemde ontwerp van de nieuwe telefoon. Wat dat betreft krijgt het alvast genoeg aandacht. Bekijk onderstaande foto's maar eens en oordeel zelf over het design.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën