Laatste seizoen Game of Thrones komt pas in 2019

7 december, 2017 door Nichal Joosse 0

Kan iemand me even vasthouden? Het gonsde al even dat het laatste seizoen van Game of Thrones een stuk later zou kunnen komen dan we allemaal willen (vandaag) en dat blijkt niet vals te zijn geweest.

Actrice Sophie Turner, zeikneus Sansa in de serie, bevestigde aan Variety dat we het laatste GoT-seizoen echt niet hoeven te verwachten voor 2019. Ze vertelde in een interview dat ze pas net begonnen zijn met de opnames en dat er nog een maand of zes, zeven gefilmd moet worden.

Dat betekent dat die pas mid volgend jaar klaar zijn, waarna de post-productie moet beginnen. Er van uitgaande dat het een spectaculair seizoen gaat worden met een hoop grote gevechten zal dat ook wel even gaan duren.

Dan zou het laatste seizoen in theorie wel kunnen landen in het allerlaatste stukje van 2018, maar de kans is groot dat HBO dan ook nog even wacht en meteen de knaller van 2019 aan het begin van het jaar gaat zetten.

Turner zelf vertelde in het interview ook terloops dat Game of Thrones in 2019 komt, maar zo lang HBO niks zegt is dat officieel nog steeds maar een gerucht. Maar toch: het wordt een lang jaar, dat 2018, zo zonder draken, White Walkers en de rest van Game of Thrones.

[Afbeeldingen © HBO]

online adverteren www.zanox.nl

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën