LEGO komt met exclusieve Batman: The Dark Knight of Gotham City-set

20 juni, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Comic Con komt eraan en die staat dit jaar voornamelijk in het teken van de capedragende kruisvaarder. Batman viert dit jaar zijn tachtigste verjaardag. Het DC Comics-personage wordt daarom door LEGO voorzien van een heel vette The Dark Knight of Gotham City-set.

Hij past perfect in je vitrine, de nieuwe set met een kleine ‘scene’ van Batman. Het spijtige is alleen dat hij je waarschijnlijk enorm veel geld gaat kosten. Zoals gebruikelijk worden er van allerlei bekende comicfiguren speciale editie-figurines gemaakt, die speciaal en alleen op Comic Con worden verkocht. Dus, als jij toevallig niet in San Diego bent en een kaartje hebt, dan zal je deze mooie set waarschijnlijk op je buik kunnen schrijven. Tenzij… je zin hebt om het dubbele of driedubbele voor de set te betalen, want ze gaan vaak na Comic-Con nog even over de kop op verkoopsites.

legobatman1
De set in volle glorie.
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën