Maak kans op 1 van de 5 kaarten voor SingularityU

14 november, 2017 door Nichal Joosse 0

SingularityU is de Nederlandse tak van Singularity University , dat in 2008 is opgericht in Sillicon Valley door Ray Kurzweil (hoofdontwikkelaar bij Google) en Peter Diamandis (lucht- en ruimtevaart ondernemer). De Summit staat in teken van exponentiële technologieën, met inspirerende presentaties, workshops en technologische belevingen, gericht op het positief veranderen van de wereld.

'Be the Change'

Op 20 en 21 november vindt de SingularityU NL summit plaats met als thema 'Be the Change'. Als DutchCowboys mogen wij 5 toegangskaart ter waarde van 2.000 euro weggeven. Schrijf je hieronder in op de wekelijkse nieuwsbrief van Dutchcowboys en ontvang iedere week het laatste nieuws op het gebied van innovatie, technologie, marketing, nieuwe media en entertainment.

Wereldwijde vraagstukken

Tijdens de summit wordt gesproken over allerlei technologische onderwerpen die de komende jaren relevant zijn vanwege de impact op de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan kunstmatige intelligentie, blockchain, nanotechnologie en cyberveiligheid. Technologische ontwikkelingen die de wereld ingrijpend kunnen veranderen. SingularityU heeft als doel wereldwijde vraagstukken aan te pakken vanuit verschillende disciplines.

Disruptieve innovatie

In een wereld waar technologische ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen, heeft de mens de verantwoordelijkheid om het verschil te maken. Innovatie biedt de mogelijkheid om omstandigheden te verbeteren en we kunnen er pas mee stoppen wanneer niemand meer in armoede hoeft te leven. Inspirerende woorden van David Roberts, een van ’s werelds grootste experts op het gebied van disruptieve innovatie en één van de vele sprekers tijdens de SingularityU NL Summit.

Internationale en nationale topexperts

De SingularityU NL Summit biedt podium aan internationale pioniers op het gebied van baanbrekende technologieën en Singularity University experts, waaronder Rutger Bregman, Jaya Baloo, Julian Savulescu, Shiza Shahid, Koert van Mensvoort en Bas Lansdorp. Bezoekers kunnen in discussie gaan tijdens een van de interactieve workshops of hun visie delen met meer dan 900 beleidsmakers, innovators, entrepreneurs, investeerders, NGO’s en studenten die de Summit bezoeken.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën