Maak van Starcraft een cartoon dankzij deze mod

13 juli, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

StarCraft Remastered is een goede remaster van een game die al erg stevig in zijn schoenen stond. Nu is er iets voor verschenen dat wel heel koddig is: voor 10 euro koop je een update waardoor het spel eruit ziet als een tekenfilmpje.

StarCraft: Remastered

StarCraft: Remastered is een vernieuwde versie van de real-time strategy-game StarCraft uit 1998, gemaakt door Blizzard. Het is een game die enorm populair is onder eSporters, mensen die professioneel gamen. Onder andere professionele StarCraft-spelers zijn betrokken geweest bij het maken van het spel. Mis je de oude graphics van weleer, dan kun je de grafische stijl in de Remastered-versie terugdraaien naar het oude. Of je kiest er dus voor om geheel in de stijl te gaan van een kleurrijke tekenfilm.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën