Makers Het Pauperparadijs weer naar Drenthe

12 februari, 2019 door ANP 0

De makers van Het Pauperparadijs komen in de zomer met een nieuwe openluchtvoorstelling in Drenthe. Op 16 juli begint een reeks van dertig voorstellingen van Mammoet op het Buinerveld bij Buinen. Nabij de hunebedden verrijst een openluchttheater.

De producent maakte dinsdag bekend dat acteurs Paul Kooij en Gusta Geleynse twee van de zes hoofdrollen spelen. Kooij speelt de rol van spiritueel leider Anwar, Geleynse speelt zijn echtgenote Freya. De voorstelling Mammoet gaat over de vraag welk offer mensen bereid zijn te brengen voor een hoger doel, hoe ze omgaan met de aarde en de natuur.

Het theatergezelschap staat onder leiding van scriptschrijver en regisseur Tom de Ket. Speciaal voor de voorstelling worden kostuums gemaakt van gerecycled materiaal.

Het bericht Makers Het Pauperparadijs weer naar Drenthe verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën