Microsoft wil dat iedereen stopt met gebruik van Internet Explorer

11 februari, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Internet Explorer werd voor het eerst gelanceerd voor Windows 95. Het is lange tijd de meest gebruikte browser ter wereld geweest. Met zelfs een periode waarin het een marktaandeel had van zo'n 95%. Maar sinds de opkomst van browsers als Safari, Mozilla Firefox en Google Chrome is het marktaandeel flink afgenomen. Helemaal nu Microsoft volledig inzet op de Edge browser.

Toch zijn er nog veel bedrijven die Internet Explorer gebruiken, maar daar moet het nu toch een keer klaar mee zijn. Er zijn ook nog te veel bedrijven die het gewoon gebruiken als de standaard browser. Terwijl Microsoft eigenlijk geen ondersteuning meer biedt.

Het marktaandeel van Internet Explorer (2,7 procent) is alleen nog altijd groter dan het marktaandeel van de nieuwe Edge (2,13 procent) browser. Zo blijkt uit de meest recente cijfers van Statcounter. Daarin zie je overigens goed dat Chrome by far de populairste browser is.

IE-edge
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën