Monica Geuze koopt appartement van meer dan een half miljoen(!) en dit zijn de eerste foto’s

13 september, 2017 door Girlscene RSS 0

De ene week koopt Monica een Chaneltas, de week erop schaft ze een paar Gucci schoenen aan en vervolgens een paar oorbellen van Louis Vuitton aan. We weten allemaal dat Monica niet slecht verdient met haar vlogcarrière, het gaat zelfs zo goed dat de vlogster laatst een luxe appartement heeft gekocht voor meer dan vijf(!) ton. Ben jij benieuwd hoe het eruitziet? Hier zie je de eerste beelden.

Luxe appartement van €515.00

Monica kocht afgelopen week een luxe appartement aan de rand de bekende Zuidas in Amsterdam. Het appartement, gelegen op de twaalfde verdieping, bestaat uit drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Uiteraard mocht een groot balkon niet ontbreken voor deze flinke prijs. Om een huis te kopen van meer dan een half miljoen moet Monica zeker tussen de €100.000 en €200.000 per jaar verdienen.

Conciërge en leestafel voor gasten

Daarnaast heeft Monica's nieuwe paleis een luxe open keuken met inbouwapparatuur. Wij zijn benieuwd of Monica binnenkort hierdoor vaker in de keuken staat. Hallo kookvlogs! Verder is er in het appartementencomplex een ruime entree voorzien van een conciërge en een zithoek en leestafel voor wachtende gasten. Wat een luxe! Oja, daarnaast kocht Monica ook gelijk een parkeerplaats in het gebouw van nog eens €37.500 om haar Range Rover te parkeren. Ben je benieuwd hoe het huis er van binnen uitziet? Dit zijn de eerste foto's!

Beeld: BrunoPress | Bron: Bekendeburen.nl, Shownieuws.nl

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën