Na de Frikandellenvlaai komt Aldi nu met een kruidnootjesvlaai

14 november, 2017 door Girlscene RSS 0

Herinneren jullie de frikandellenvlaai van Aldi nog? Iedereen had het over deze beruchte taart en deze vloog als warme broodjes, ehh taartjes, over de toonbank. Binnen no time was deze vlaai uitverkocht en daarop bedacht de budgetketen iets nieuws. Deze kruidnootjesvlaai is natuurlijk perfect om, net als vroeger, thuis voor live de intocht van Sinterklaas te volgen.

Kruidnootjestaart

De frikandellenvlaaien zijn nog maar net de winkel uit of de Aldi heeft alweer iets nieuws bedacht. De budgetsupermarkt heeft de smaak te pakken en brengt nu een kruidnootjesvlaai op de markt. Wil jij alvast in de Sinterklaas sferen komen en verheug jij je nu al op de komst van de goedheiligman? Dan mag deze kruidnootjesvlaai niet ontbreken op de koffietafel komend weekend.

 

 

 

pepernoten vlaai

Budget taart

Denk jij jaaaa, deze moet ik hebben! Doe dan tussen 17 en 19 november je boodschappen bij Aldi en scoor die taart. De vlaai is gevuld met speculaas-bavarois en een laagje pudding en bestrooid met kruidnootjes en kost maar €2,49! Een hele goede reden om je weer even kind te voelen en dit weekend net zoals vroeger de Sinterklaasintocht te volgen mét deze heerlijke taart.

Bron: Aldi

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën