Net binnen: Verse beelden van het nieuwe seizoen van Temptation Island

12 januari, 2018 door Girlscene RSS 0

In februari zitten we weer massaal aan de buis gekluisterd, het nieuwe seizoen van Temptation Island wordt uitgezonden! Maar voor het zover is, worden we eerst lekker gemaakt met spannende beelden. Er is net een nieuwe trailer online gezet en de beelden liegen er niet om. Het nieuwe seizoen wordt minstens net zo juicy als de vorige. Klik verder voor de verse beelden van Temptation Island.

Wij hebben al de eerste trailer te zien gekregen, maar onze zuiderburen moesten nog even geduld hebben tot nu. Dankzij de Belgische zender Vijf kunnen wij nu ook gloednieuwe beelden van het nieuwe seizoen zien! In de trailer zien we twee busjes rijden in een Thais landschap. Aan een boom hang een affiche met opsporingsbericht. En daar zien we een oude bekende: Manouh, de roodharige verleidster van vorig seizoen. Oh my!

Maar de echte juice komt pas later in de trailer. "Ik heb iets gehoord in de badkamer", roept iemand. "Ik haat hem zo hard," galmt het. Dat kan maar één ding betekenen: dramaaaa! 

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën