Netflix komt met documentaire over verdwijning van Madeleine McCann

14 maart, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

In 2007 verdween de toen driejarige Madeleine McCann spoorloos tijdens een vakantie in Portugal. Grootschalige zoekacties in die tijd leverden helaas niks op. Netflix komt vanaf morgen met de Netflix documentaire serie The Dissapearance of Madeleine McCann.

‘Maddie’ McCann verdween op 3 mei 2007 op onverklaarbare wijze uit het appartement van de familie McCann. Twaalf jaar later hebben de speurders nog steeds geen idee wat er met Maddie gebeurd is. Ondanks de vele theorieën die de afgelopen jaren naar buiten gekomen zijn over haar verdwijning. In de twee minuut durende trailer van de documentaire komen experts aanbod die hun verhaal doen over de verdwijning van het meisje.

online adverteren www.zanox.nl

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën