Nieuwe trailer voor Amazon Original serie The Boys

20 juni, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Amazon heeft een nieuwe trailer voor de langverwachte Amazon Original: The Boys online gezet. Let wel op: deze trailer is not safe for work. De nieuwe spannende serie is vanaf vrijdag 25 juli exclusief te zien op Prime Video.

Wie zijn The Boys?

The boys is een leuke en frisse kijk op wat er gebeurt wanneer superhelden, die uitermate populair, machtig en vereerd zijn, hun krachten misbruiken in plaats van er goede dingen mee te doen. Het is de ‘onmacht’ tegen de ‘superkracht’ wanneer The Boys een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid achter ‘The Seven’ en ‘Vought’, het miljardenbedrijf dat deze superhelden beheert en al hun vuile geheimen bedekt, bloot te leggen. The Boys worden gespeeld door Karl Urban (Star Trek), Jack Quaid (Hunger Games), Laz Alonso (Detroit), Tomer Capon (Hostages) en Karen Fukuhara (Suicide Squad). Ook Simon Pegg (Mission: Impossible) zal te zien zijn als de vader van Jack Quaid. De serie lijkt in ieder geval interessant, gewelddadig en heel vermakelijk. Ook lijkt het een bijzondere twist te zijn op wat we gewend zijn van verhalen over superhelden, zoals we ze vaak genoeg zien op televisie en in de bioscoop.

online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën