Noooo: Dylan Sprouse heeft zijn (prachtige) lange haar afgeknipt

10 augustus, 2018 door Girlscene RSS 0

Ken je ze nog? Die schattige jongetjes van de tweeling van The Suite Life of Zack & Cody? Wat was je verliefd op deze twee boefjes. Dylan Sprouse, oftewel Zack, heeft een mega transformatie ondergaan. Zijn prachtige lange lokken zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Laten we eerlijk zijn: dit korte koppie staat hem ook niet verkeerd. 

We keken vroeger allemaal The Suite Life of Zack & Cody op Disney Channel en waren verliefd op de tweeling. Herinner je ze nog? Cole Sprouse kun je ook nog kennen van de serie Riverdale. Broeflief Dylan heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. Hij heeft zijn prachtige lange lokken ingeruild voor een kort koppie. Lang haar stond hem geweldig, maar dit kan hij ook zeker hebben. Bekijk hieronder hoe Dylan Sprouse er uitziet na zijn bezoekje aan de kapper.  
 

Dylan vóór de make-over. 

 

Geef toe, Dylan mag er nog steeds wezen ;-). 

Beeld: BrunoPress | Bron: cosmopolitan.com

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën