Noordelijke omroepen gaan samenwerken

11 februari, 2019 door ANP 0

De regionale omroepen RTV Oost, RTV Drenthe, RTV Noord en Omrop Fryslân gaan samenwerken op het gebied van onderzoeksjournalistiek. Minister Arie Slob (Media) was bij het officiële begin van het samenwerkingsproject en zei dat hij hoopt dat meer regionale omroepen dit voorbeeld volgen. ,,Dit is precies het voorbeeld van de samenwerking tussen regionale omroepen, zoals ik voor ogen heb”, aldus de minister.

Doordat de omroepen de afgelopen jaren multimediale bedrijven zijn geworden, die 24 uur per dag publiceren op meerdere platforms, is de druk op de redacties toegenomen. Daardoor dreigt het journalistieke uitzoekwerk volgens de omroepen op de achtergrond te raken. Dat willen de mediabedrijven nu tegengaan door hun krachten te bundelen.

Het bericht Noordelijke omroepen gaan samenwerken verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën