NS: pensioenactie werkt hele maandag door

15 maart, 2019 door ANP 0

De NS waarschuwt treinreizigers dat er maandagochtend landelijk hinder zal ontstaan door de acties voor het bevriezen van de AOW-leeftijd op 66 jaar. Een deel van de NS-medewerkers sluit zich bij die acties aan en gaat pas na 07.06 uur aan het werk, 66 minuten later dan de bedoeling is. ,,Afhankelijk van het aantal standplaatsen van waaruit actie wordt gevoerd kan dit potentieel de hele dag grote hinder geven”, aldus de NS.

NS-topman Roger van Boxtel vindt het jammer dat voor deze vorm van actievoeren is gekozen. ,,Staken mag, dat is een recht in Nederland. Dat gaan we ook niet tegenwerken, maar ik vind het wel jammer naar onze reizigers toe. Want die verwachten gewoon dat de treinen rijden.”

Hij belooft dat de spoorwegen er alles aan zullen doen om de dienstregeling na de staking zo snel mogelijk op te starten. ,,Ik wil de reizigers om geduld vragen, want het kan maandag wat tegenzitten. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk de treinen weer op het spoor te hebben”, aldus Van Boxtel.

Het bericht NS: pensioenactie werkt hele maandag door verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën