Oculus Go: een goedkopere VR-Bril van Facebook

12 oktober, 2017 door Redactie Dutchcowboys 0

Tijdens de developer conference in San Jose heeft Oculus aangekondigd een nieuwe een meer betaalbare VR-bril op de markt te gaan brengen. Genaamd de Oculus Go. Het is er een die werkt zonder computer of smartphone, en begin 2018 zal het device gelanceerd worden voor een prijs vanaf $199. Dat is de prijs in de VS, wat de prijs in Europa zal worden, en of de bril hier ook tegelijkertijd beschikbaar komt is nog niet bekend.

Oculus Go

Met deze betaalbare en standalone Virtual Reality-bril wil Facebook in het gat duiken dat zit tussen de hele goedkope VR-brillen (de Google Cardboards van deze wereld) en de duurdere VR-brillen die je middels een kabel aan een moet computer verbinden (zoals bijvoorbeeld de HTC Vive Business Edition). De Oculus Go is volledig draadloos en zal dus in de markt gepositioneerd worden als instapmodel.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën