OMG: Deze budgetsupermarkt verkoopt tenten met pizza’s en panterprint

11 juli, 2018 door Girlscene RSS 0

Het festivalseizoen is in volle gang. De hele zomer dansen op toffe artiesten, genieten van lekker eten en ehh... natuurlijk kamperen. Dit hoort er natuurlijk ook bij, maar het liefst doen wij dit natuurlijk wel volledig in stijl. Gelukkig komt een budgetsupermarkt in Nederland met deze geniale tenten met pizza's en pantenprint erop. Dat maakt kamperen toch een stuk aangenamer en wedden dat jij je tent nooit meer kwijtraakt ;-)?

Panterprint of pizza?
Welke festivals ga jij bezoeken samen met je vriendinnen? Hoog tijd om even de camping checklist door te lopen samen met je kampeerbuddies. Eten in blik? Check! Festival outfits? Check! Slaapzak? Check! Tent? Ehhh... Oja, jullie moeten natuurlijk ook ergens slapen tijdens het festival. Hebben jullie nog geen tent? Dat komt goed uit, jullie verblijven namelijk dit festivalseizoen geheel in stijl in een tent met panterprint of pizza's. Dit is toch fantastisch? 

aldi tent pizza panterprint

Kamperen
Wij zien onszelf al liggen in één van deze toffe tenten. Je steelt ongetwijfeld de show op het festivalterrein en nog een bijkomend voordeel: jij raakt je tent nooit kwijt tussen al die andere saaie tentjes. Jij vraagt je natuurlijk af waar jij deze tent scoort... Nou, gewoon bij budgetsupermarkt Aldi! En bij een budgetsupermarkt hoort natuurlijk ook een budgetprijs, deze pop-uptentjes worden namelijk verkocht voor nog geen €30. De tenten liggen al in de winkels, dus dat wordt rennen ladies.

Beeld: Aldi

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën